O nama

Dobrodošli u Evrofalc Home!


U srcu našeg poslovanja je posvećenost kvalitetu i eleganciji, Evrofalc Home predstavlja vašu destinaciju za vrhunska sobna vrata i zidne obloge. Sa strašću prema stvaranju prostora koji odražava vaš jedinstveni stil, posvećeni smo pružanju usluga i ponudi proizvoda vrhunskog kvaliteta koji unapređuju vaš dom.


Naša priča:

Evrofalc Home je rođen iz ljubavi prema domu kao mestu gde se stvaraju nezaboravni trenuci i gde se odražava lični izraz stila. Sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji i prodaji sobnih vrata, kao i zidnih obloga, ponosno gradimo most između funkcionalnosti, estetike i trajnosti.


Šta nas čini jedinstvenim?

  • Širok izbor: Naša kolekcija sobnih vrata obuhvata različite stilove, materijale i boje, pružajući vam slobodu da pronađete savršeno rešenje koje odražava vašu viziju.
  • Zidne obloge sa karakterom: Osim vrata, nudimo i zidne obloge koje dodaju teksturu, toplinu i karakter vašem prostoru. Izaberite između raznovrsnih opcija koje savršeno dopunjuju vašu estetiku.
  • Kvalitet bez kompromisa: Svi naši proizvodi su rezultat pažljivog odabira materijala i precizne izrade. Strastveno radimo kako bismo vam pružili proizvode koji ne samo da izgledaju dobro već i traju.

Naša misija:

U Evrofalc Home, verujemo da lepota leži u detaljima, a kvalitet ne bi trebalo da bude kompromis. Naša misija je stvaranje prostora koji inspiriše, udoban je i odražava vaš lični pečat. Sa pažnjom prema detaljima i posvećenošću izvrsnosti, trudimo se da vaš dom postane oaza stila i udobnosti.


Dizajnirana da oduševe, napravljena da traju.